TRENDURI OCHELARI 2019/2020 FEAT. CATALIN BOTEZATU

Top 3 trenduri ochelari barbati pentru 2020

 

TOP 3 TRENDURI OCHELARI BARBATI PENTRU 2020

 

O pereche de ochelari, fie de soare sau de vedere, este un element indispensabil pentru orice outfit. ◆ Ochelarii - statement adauga o doză instantanee de atitudine și stil. ◆ Găsiți perechea perfecta de ochelari  urmărind ultimele tendințe de ochelari de soare pentru 2020.

 


 


1. OCHELARI DE SOARE GEOMETRICI

 

Căutați o modalitate ușoară de a vă diferenția de ceilalti? ◆ Fie că sunt pătrate sau hexagonale, variațiile ramelor în formă geometrică adaugă un element WOW oricarui outfit. ◆ Forma îndrăzneață a lentilelor îți va accentua tinuta și iti va oferi un aspect ultra fresh in trendurile 2020.◆ Acesti ochelari de soare geometrici unici au fost, de asemenea, purtati de celebrități și de fotomodele pe catwalk-urile marilor case de moda.

 

 GUCCI  GUCCI  BALENCIAGA

 

◆ 

2. OCHELARI DE SOARE AVIATOR

 

Intotdeauna in trend, intotdeauna reinterpretati, ochelarii tip aviator nu pot lipsi din tinuta unui barbat care se respecta. ◆ Alegerea lui Catalin Botezatu - ochelari Santos de Cartier, intaresc conceptul ca puterea se afla in detalii.

 

 SANTOS DE CARTIER  SANTOS DE CARTIER  SANTOS DE CARTIER

 

◆ 

3. OCHELARI DE SOARE TIP MASCA

 

Acesti ochelari nu sunt pentru barbati conservatori. ◆ Iti vor veni extraordinar daca intelegi ca ochelarii tip masca ingusta se asorteaza mai degraba cu personalitatea mereu in trend si cu tinuta fashion, mai mult decat cu trasaturile fetei.

 

 BALENCIAGA  BALENCIAGA  BALENCIAGA

 

INAPOI
 

Social networks

© Koptic 2017 - 2020. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft.