TENDINTE IN MATERIE DE OCHELARI DE SOARE ALATURI DE CATALIN BOTEZATU SI RALUCA BADULESCU

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au fost invitatii unui eveniment exclusivist de prezentare a colectiilor de ochelari de lux koptic.ro

Juratii “Bravo ai stil” , Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au fost invitatii unui eveniment exclusivist de prezentare a colectiilor de ochelari de lux koptic.ro

Se apropie vremea ochelarilor de soare iar marii designeri internationali au dat startul evenimentelor de promovare a noilor modele. Doi dintre cei mai respectati specialisti in domeniu modei si al stilului din Romania, Catalin  Botezatu si Raluca Badulescu, au fost invitati tocmai in Slovenia la un astfel de eveniment.

Evenimentul s-a desfasurat in Ljubljana, intr-un cadru restrans!

Tendintele in materie de ochelari de soare pentru anul acesta propuse de brand-urile de lux sunt: de tip masca (supra-dimensionati), cat eye anii ‘70, cu cristale si perle, precum si ochelarii rotunzi!

 

 Faimoasele colectii de ochelari de lux Gucci, Saint Laurent Paris, Alexander McQueen, Stella McCartney, Bottega Veneta, Brioni, Pomellato, Alaia Paris, vor fi disponibile in magazinele autorizate din Romania incepand cu luna Martie!

Vezi aici lista magazinelor partenere Koptic.ro

 Sursa:

Kanal D

WOWbiz.ro

INAPOI
 

Social networks

© Koptic 2017 - 2020. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft.