OCHELARII DE IERI / OCHELARII DE AZI

În ultima perioada pe lângă rolul lor practic, ochelarii de soare şi ramele de vedere au devenit un element nelipsit din compoziţia unui look fashion. Prin urmare casele de modă au creat cele mai spectaculoase modele de ochelari şi le-au integrat în prezentarile lor ca un must have.

În ultima perioada pe lângă rolul lor practic, ochelarii de soare şi ramele de vedere au devenit un element nelipsit din compoziţia unui look fashion. Prin urmare casele de modă au creat cele mai spectaculoase modele de ochelari şi le-au integrat în prezentarile lor ca un must have

Cu totii suntem de acord ca si cea mai basic tinuta poata fi scoasa din anonimat daca ai un accesoriu bine plasat; prin urmare "ochelarii spectacol" sunt accesoriul pe care trebuie mizat pentru o aparitie care sa atraga privirile celor din jur.

Fie ca vorbim de un model atemporal sau unul cu accente indraznete, un lucru este cert: ochelarii sunt si vor fii accesoriul nelipsit din viata de zi cu zi. In plus, sa nu uitam ca purtarea ochelarilor de soare nu este doar un moft sau un trend, ci este o metoda de protectie a ochilor.

INAPOI
 

Social networks

© Koptic 2017 - 2020. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft.