GUCCI, LUX SI STRALUCIRE PENTRU TINE!

Depaseste limitele elegantei! Ai nevoie doar de accesorii de lux care sa iti ofere stralucire asa cum niciun alt articol vestimentar nu o face!

Depaseste limitele elegantei!

Ai nevoie doar de accesorii de lux care sa iti ofere stralucire asa cum niciun alt articol vestimentar nu o face!

Ochelarii, de exemplu, pot exprima tot ceea ce vrei sa transmiti: extravaganta, feminitate, noutate. Ei nu sunt pur functionali, sunt un fashion item la alegerea carora estetica primeaza in fata functionalitatii, iar sfaturile medicale ar trebui sa fie intotdeauna insotite de trendurile setate de cei mai apreciati designeri.

Vedetele acorda ochelarilor aceeasi atentie pe care o acorda tinutei. Urmeaza-le modelul alegand un brand de lux care se remarca prin calitate, inovatie si design ridicat la superlativ, uneori la nivel de arta, atunci cand porti ochelari de vedere zi de zi, dar si atunci cand esti in cautarea unui accesoriu care sa te reprezinte!

Esti gata sa fii la fel de extravaganta precum Jennifer Aniston, Megan Fox, Demi Moor, Anne Hathaway? Poarta ochelari din cea mai recenta colectie Gucci – Fall/Winter 2017 si descopera luxul care te reprezinta! Ochelarii Gucci metalici supradimensionati sunt piesa de rezistenta a celei mai recente campanii a creatorului italian. Sunt extravaganti, exprima incredere, emana luxul care atrage priviri si starneste admiratie.  Astfel de rame se potrivesc perfect persoanelor care nu fac niciun compromis in alegerea accesoriilor fashion, precum Gigi Hadid.

Ea nu a ales un simplu model supradimensionat, ci unul decorat vizibil cu logo-ul GG si cristale. 

Angelina Jolie a ales Gucci, iar diferenta poate fi observata imediat. Se traduce, simplu, prin lux, senzualitate, eleganta.

Gucci a adus si in acest sezon pe podiumurile prezentarilor de moda modele de ochelari foarte senzuale – cu rame transparente sau cu rame de o eleganta rara, impodobite cu accesorii care le transforma in piese originale, unice, spectaculoase, personalizate prin culoare.

Femeile care pun pret pe accesorizarea fashion a tinutelor vor fi incantate sa poarte un astfel de model extragavant de ochelari sau rame de ochelari, adevarate bijuterii care accesorizeaza orice outfit!

   

 Galerie foto: www.koptic.ro / www.thehollywoodgossip.com

INAPOI
 

Social networks

© Koptic 2017 - 2020. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft.