BOTTEGA VENETA - PASIUNE PENTRU LUX SI RAFINAMENT

Ochelarii au devenit un simbol al elegantei si al luxului! Chiar si persoanele care au o vedere buna aleg astazi sa ii poarte pentru a-si schimba total lookul, pentru a transforma un outfit fara personalitate intr-unul neasteptat de trendy.

Ochelarii au devenit un simbol al elegantei si al luxului!

Chiar si persoanele care au o vedere buna aleg astazi sa ii poarte pentru a-si schimba total lookul, pentru a transforma un outfit fara personalitate intr-unul neasteptat de trendy.

Pentru cei care au inteles deja ca ochelarii sunt parte a oricarei garderobe actuale care se remarca prin bun gust si rafinament, Bottega Veneta nu mai are nevoie de prezentare. Ochelarii de soare si de vedere Bottega Veneta inseamna pasiune pentru rafinament, pentru perfectionism, pentru lux si pentru eleganta!

Paradoxal, cu ajutorul lor, frumusetea poate fi stralucitoare, discreta si simpla in acelasi timp!

Simona Patruleasa a fost cucerita de ochelarii Bottega Veneta!

Noua colectie de ochelari Bottega Veneta este creata special pentru perfectionista sau perfectionistul din tine si pentru momentele in care ai nevoie de un accesoriu care sa iti completeze outfiturile intr-un mod discret, armonios, actual.

Dincolo de eleganta, ramele pentru ochelari by Bottega Veneta se potrivesc pentru o multime de stiluri, de la elegant si pana la extravagant, de la clasic si pana la explozie de culoare.

Colectia de rame si ochelari de soare Bottega Veneta sunt create special pentru cei care sunt atenti la detalii!

Daca tii mai mult la aspect decat la afisarea unui logo atunci, cu siguranta, colectia Bottega Veneta ti se adreseaza. Alege forma atemporala, care subliniaza frumusetea privirii datorita liniilor curate si naturale sau forma rectangulara, sofisticata cu insertii pe laterale care te transpun in trecut si adauga o nota retro imaginii tale!

Prin colectiile sale de ochelari, Bottega Veneta a reusit sa stabileasca un nou standard de rafinament si de calitate care a cucerit-o pe Beyonce. Aceasta a ales sa poarte un model de ochelari de soare supradimensionati, cat-eye, feminin si sofisticat pentru a-si completa outfitul.

Ochelarii Bottega Veneta sunt ideali pentru momentele memorabile si te diferentiaza prin detaliu unice, precum contrastul cromatic dintre rame si lentile sau insertiile metalice delicate.

 

INAPOI
 

Social networks

© Koptic 2017 - 2020. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft.